Byråansvarig Kalmar

Visionär byråansvarig, med handlingskraft i nuet

På en bakgård mitt i centrala Kalmar ligger ett av Milous två kontor. Lagom undangömt, men så perfekt beläget att det nästan är löjligt. Vi behöver dig som ska verka för att få in mer puls och närvaro.

Som byråansvarig i Kalmar har du lika mycket känsla för businessdelen, som du är talesperson och kulturbärare för Milou. Inåt Milou kommer du medverka och ansvara att bygga kulturen -  på plats, i det dagliga. Jobba aktivt för ett bra arbetsklimat och trivsel. Du kommer att vara en viktig del i att sammanföra våra två kontor på ett övergripande plan. Och driva Milou till ännu högre höjder.

Vem du är:

Med ditt utvecklingsdriv och flexibilitet är du en do:er som galant växlar mellan att vara strategisk och operativ. Du är en utåtriktad och lyhörd relationsbyggare med ett genuint intresse för människor.

Då du har en bra kännedom om Kalmar med omnejd så har du ett stort nätverk. Och det är toppen. För då vet du vilka sammanhang som är viktiga och bra att delta och synas i och varför.

Du är en initiativrik, affärsmässig och målinriktad ledare med stort engagemang för den digitala branschen som vi jobbar inom. Vi anar att du har byråvana eller liknande erfarenhet. Kanske har du jobbat som kundansvarig, Account manager eller KAM,  ja kärt barn har många namn. Eller kanske med digital marknadsföring och analyser. Och du gillar det men lockas av att få ta steget och nu bli Byråansvarig, men vill ha en fot kvar i det vi lite slarvigt kallar produktion. För så är det. Alla som jobbar på Milou oavsett roll jobbar med kunduppdrag. På ett eller annat sätt.

Vad du kommer att jobba med: 

Du kommer bland annat att:

  • Leda och utveckla Kalmar-kontoret i tätt samarbete med vår VD
  • Driva och utveckla Milous erbjudande
  • Driva och utveckla Milous verksamhet
  • Träffa potentiella kunder för att rådge och knyta affärer
  • Medverka vid rekryteringar
  • Verkar för Milous synlighet och närvaro i Kalmar
  • Jobba i faktiska kundleveranser

  

Placeringsort: Kalmar [Kiaaahlmaaaaaa]
Omfattning: 100%
Tillsättning: Snarast möjligt


Så här söker du

Stämmer det in på dig, eller någon kanske någon du känner? Kul! Skicka ett mail med CV, gärna ett personligt brev och kanske t om en portfolio till jobb@milou.se.
Uppge gärna Byråansvarig i ämnesraden.

 

Vi tillsammans

Du kommer jobba i team med blandning av olika kompetenser, erfarenhet och bakgrund för att ta fram kreativa lösningar tillsammans med våra uppdragsgivare. Tillsammans med våra kunder skapar vi upplevelser och saker som människor behöver, använder och gillar.

Läs mer om vad det innebär att jobba på Milou

 

Jobba på Milou

Jobba på Milou

Under devisen ”Beautiful Experiences” knyter vi på Milou samman affärsutveckling, design och teknologi till vackra och användarvänliga lösningar som skapar mervärde och effekt hos alla våra kunder. Något vi gjort med stolthet ända sedan starten 2003.

Kanske är Milou din nya arbetsplats, kanske till och med ditt andra hem. Läs om hur vi har det med 25 människor på 470 kvadrat. 

Frontendutvecklare

Frontendutvecklare

Älska kod. Det vill vi att du skall göra. Kod som bygger användarvänliga, härliga, interaktiva, nyttiga upplevelser. Och tillsammans med andra upptäcker du varje dag nya möjligheter, andra varianter av hur du gjorde saker igår. Vacker kod för vackra upplevelser.

Visst låter det intressant och spännande? Kom igen, klicka och läs mer. Vi väntar och längtar efter dig.

Backendutvecklare

Backendutvecklare

Olika tekniker och ramverk, .NET och PHP, ehandel och självbetjäning, dator och mobil. Så är det, vi begränsar oss inte. Och det vill vi inte att du heller gör. Våra förväntningar på de system och plattformar vi vill att du skapar och integrerar mot, är höga. För du är ju bäst.

Vi väntar på dig så läs vidare och hör av dig till oss. Kom igen nu, klicka så kanske det är vi som får chansen ihop.

UX-ansvarig

UX-ansvarig

Allt utgår från upplevelsen. Det spelar ingen roll vad vi på Milou tycker eller vad vi rent objektivt har tagit fram - det är användaren av en tjänst som bestämmer. Bra, dålig, rent, stökigt, enkelt, svårt. Som UX-ansvarig skall du hålla ihop arbetet i gränslandet mellan affär-design-teknik.

Visst låter det intressant och spännande - läs mer och hör av dig så fort du bara kan. Vi vill ha dig här redan idag.

Testare

Testare

Klicka, scrolla, öppna, stäng, swipea, pincha, skriva och radera. Om igen. Och igen. Vi söker dig som älskar att se till att allt fungerar som det ska och lite till. Du ser alla delarna i helheten och har en nästan overklig förmåga att hitta det där som kan vara knas i tjänster och produkter.

Du, klicka och läs mer om hur det är att vara Testare på Milou. Och sök till rollen - vi behöver dig.

Varumärkesstrateg

Varumärkesstrateg

Skapa varumärken, förnya varumärken, positionera dem, ta ut riktning. Göra dem snygga, effektiva, tydliga och helt unika i sitt slag. Och så paketera allt i smart kommunikation som engagerar och påverkar. Det är ett väldigt ansvar. Men ett otroligt kul ansvar.

Du kanske redan är säker på att du skall söka - bra i så fall. Annars klicka och läs mer om att vara Varumärkesstrateg på Milou. 

 

Utvecklare med tekniskt ansvar

Utvecklare med tekniskt ansvar

Utveckla skräddarsydda lösningar till våra kunder. Förvalta och vidareutveckla existerande lösningar. Sätta dig in i en kunds verksamhet, tänka kreativt och lösningsorienterat. Det gör att dina synapserna får jobba. Och visst gillar du det?

Tänka lite, föreslå en lösning, koda stabilt. Något nytt, något gammalt. Ombytligt, utmanande. Ett klick och så kanske vi hittar varandra. Kör!