Utvecklare med tekniskt ansvar

Utvecklare med smak för stabila lösningar

Vem du är

Vi är på jakt efter dig som har en bred kunskap inom systemutveckling. Du har tre-fem års erfarenhet, från alla delar av webbutveckling – kravställning, drift, miljöer och systemarkitektur. Du är kommunikativ, affärsdriven och inte rädd för att komma med nya idéer och infallsvinklar. Du har en passion för teknikens utveckling och i kombination med det så har du ett starkt intresse för att leda och guida andra utvecklare. Och bygga REST-API:er, ja det är lite av mumma för själen.

  • Du utmärker dig genom ditt engagemang, ditt driv och ditt sätt att ta ansvar och slutföra uppgifter.
  • Du är pedagogisk och kommunikativ.
  • Du är en kreativ och initiativtagande utvecklare som tar vara på stundande möjligheter.
  • Du är intresserad av att förstå kunden, affären och verksamhetens behov och kan därför omvandla din kunskap till tekniska leveranser som är värdebringande.
  • Du gillar att arbeta i team och bidrar gärna genom att hjälpa dina kollegor och sprida kunskap. 

 Meriterande kunskap inom:

  • Tekniker som: ASP.NET, MVC, C#, SQL, Entity Framework, PHP, Javascript, Node, Angular
  • E-handel
  • Integrationer
  • API-utveckling

 

Vad du kommer jobba med

Som utvecklare med tekniskt ansvar kommer din tid fördelas mellan kunddialoger, lösningsförslag och faktisk utveckling.  Du kommer jobba med att omvandla affärskrav till tekniska krav. Du kommer även se till att de tekniska lösningarna och dess arkitektur ligger i framkant. Och även exekvera på det.

Bra lösningar skapas alltid genom en laginsats. Tillsammans med projektledare, interaktionsdesigner, designers och andra utvecklare kommer du skapa riktigt bra webbplatser, produkter och webbapplikationer. Du kommer utbyta idéer, erfarenheter och kompetens med dina kollegor.

# Du kommer ta fram förslag och rekommendationer för den tekniska lösningen
# Du kommer jobba med integrationer och API:er
# Du kommer säkerställa tekniker och standarder
# Du kommer vara tekniskt ansvarig och lösningsarkitekt för ett antal kunder.
# Du kommer att ständigt lära dig nytt och ha kul

  

Placeringsort: Karlskrona eller Kalmar
Omfattning: 100%
Tillsättning: Snarast möjligt

Sök nu

Stämmer det in på dig, eller någon kanske någon du känner? Kul! Skicka ett mail med CV, gärna ett personligt brev och kanske t om en portfolio till jobb@milou.se.
Uppge gärna Utvecklare med tekniskt ansvar i ämnesraden.

Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Pontus Olofsson vill du veta mer om Milou som arbetsplats så hör av dig till Lotta Danielsson.

Vi tillsammans

Du kommer jobba i team med blandning av olika kompetenser, erfarenhet och bakgrund för att ta fram kreativa lösningar tillsammans med våra uppdragsgivare. Tillsammans med våra kunder skapar vi upplevelser och saker som människor behöver, använder och gillar.

Läs mer om vad det innebär att jobba på Milou

Jobba på Milou

Jobba på Milou

Under devisen ”Beautiful Experiences” knyter vi på Milou samman affärsutveckling, design och teknologi till vackra och användarvänliga lösningar som skapar mervärde och effekt hos alla våra kunder. Något vi gjort med stolthet ända sedan starten 2003.

Kanske är Milou din nya arbetsplats, kanske till och med ditt andra hem. Läs om hur vi har det med 25 människor på 470 kvadrat. 

Frontendutvecklare

Frontendutvecklare

Älska kod. Det vill vi att du skall göra. Kod som bygger användarvänliga, härliga, interaktiva, nyttiga upplevelser. Och tillsammans med andra upptäcker du varje dag nya möjligheter, andra varianter av hur du gjorde saker igår. Vacker kod för vackra upplevelser.

Visst låter det intressant och spännande? Kom igen, klicka och läs mer. Vi väntar och längtar efter dig.

Byråansvarig Kalmar

Byråansvarig Kalmar

En oslipad diamant på Ölandsgatan 12 väntar på dig. Studion, kontoret, byrån – kalla det vad det du vill, är redo för Kalmar [Kiaaahlmaaaaaa] på riktigt. Och du kommer vara en viktig komponent, för att etablera, utveckla och ta Milou mot högre höjder. First we take Kalmar then we take…?

Ett erbjudande du inte får missa. En sådan här möjlighet växer inte på träd, nytt och och gammalt i ett, Milou har ju ändå funnits i 15 år. Läs mer och sök.

Backendutvecklare

Backendutvecklare

Olika tekniker och ramverk, .NET och PHP, ehandel och självbetjäning, dator och mobil. Så är det, vi begränsar oss inte. Och det vill vi inte att du heller gör. Våra förväntningar på de system och plattformar vi vill att du skapar och integrerar mot, är höga. För du är ju bäst.

Vi väntar på dig så läs vidare och hör av dig till oss. Kom igen nu, klicka så kanske det är vi som får chansen ihop.

UX-ansvarig

UX-ansvarig

Allt utgår från upplevelsen. Det spelar ingen roll vad vi på Milou tycker eller vad vi rent objektivt har tagit fram - det är användaren av en tjänst som bestämmer. Bra, dålig, rent, stökigt, enkelt, svårt. Som UX-ansvarig skall du hålla ihop arbetet i gränslandet mellan affär-design-teknik.

Visst låter det intressant och spännande - läs mer och hör av dig så fort du bara kan. Vi vill ha dig här redan idag.

Testare

Testare

Klicka, scrolla, öppna, stäng, swipea, pincha, skriva och radera. Om igen. Och igen. Vi söker dig som älskar att se till att allt fungerar som det ska och lite till. Du ser alla delarna i helheten och har en nästan overklig förmåga att hitta det där som kan vara knas i tjänster och produkter.

Du, klicka och läs mer om hur det är att vara Testare på Milou. Och sök till rollen - vi behöver dig.

Varumärkesstrateg

Varumärkesstrateg

Skapa varumärken, förnya varumärken, positionera dem, ta ut riktning. Göra dem snygga, effektiva, tydliga och helt unika i sitt slag. Och så paketera allt i smart kommunikation som engagerar och påverkar. Det är ett väldigt ansvar. Men ett otroligt kul ansvar.

Du kanske redan är säker på att du skall söka - bra i så fall. Annars klicka och läs mer om att vara Varumärkesstrateg på Milou.