UX-ansvarig

UX-ansvarig med interaktionsdesign som färdighet

Vem du är

Det ryms många olika kompetenser i en UX-ansvarigs roll. Därför är du lika engagerad i upplevelse, interaktion, user journeys, knåda krav till koncept som i att leda workshops, ta fram personas och diskutera med vår kund. Struktur, flöden, patterns, wires, prototyper och användningstester känner du dig trygg med. Du är duktig på det du gör, du har talang.

Komplexitet triggar dig. Först undersöka och förstå. Göra det tydligt. Metoder gillar du och du söker ständigt efter nya.
Du tycker om att presentera ditt och dina kollegors leveranser för att få kunden att förstå värdet och funktionen i det. Du har antagligen jobbat några år med interaktionsdesign och vill ta nästa steg. Utvecklas. Det är viktigt för dig och det är viktigt för oss.

# Du kan kombinera UX och affärsmannaskap och klarar av att prioritera vad som ger mest värde för verksamheten.
#Du kan förstå kunden, affären och verksamhetens behov och omvandla kunskapen till leveranser som är värdebringande.
#Och ja, vi förstår att det finns saker kvar som du behöver bli bättre på. Så är det för alla oss också.

Vad du kommer jobba med

Då användarupplevelsen påverkas av samtliga Milous kompetenser och delar inom ett uppdrag så finns det behov av en person som har UX-fokuset genom hela processen, från start till slut.
En övergripande ansvarig för den totala användarupplevelsen, som väver samman alla de olika verksamhetsmålen och användarmålen och ser till att vi tillsammans skapar en tjänst, produkt eller ett gränssnitt där slutanvändaren alltid står i fokus.

Naturligtvis kommer du också ta fram prototyper, wires, prata med kunder, göra användartester och massa annat kul. Och sprida dina kunskaper.

 

Placeringsort: Karlskrona eller Kalmar
Omfattning: 100%
Tillsättning: Snarast möjligt


Så här söker du

Stämmer det in på dig, eller någon kanske någon du känner? Kul! Skicka ett mail med CV, gärna ett personligt brev och kanske t om en portfolio till jobb@milou.se.
Uppge gärna UX-ansvarig i ämnesraden.

Vi tillsammans

Du kommer jobba i team med blandning av olika kompetenser, erfarenhet och bakgrund för att ta fram kreativa lösningar tillsammans med våra uppdragsgivare. Tillsammans med våra kunder skapar vi upplevelser och saker som människor behöver, använder och gillar.

Läs mer om vad det innebär att jobba på Milou

Jobba på Milou

Jobba på Milou

Under devisen ”Beautiful Experiences” knyter vi på Milou samman affärsutveckling, design och teknologi till vackra och användarvänliga lösningar som skapar mervärde och effekt hos alla våra kunder. Något vi gjort med stolthet ända sedan starten 2003.

Kanske är Milou din nya arbetsplats, kanske till och med ditt andra hem. Läs om hur vi har det med 25 människor på 470 kvadrat. 

Frontendutvecklare

Frontendutvecklare

Älska kod. Det vill vi att du skall göra. Kod som bygger användarvänliga, härliga, interaktiva, nyttiga upplevelser. Och tillsammans med andra upptäcker du varje dag nya möjligheter, andra varianter av hur du gjorde saker igår. Vacker kod för vackra upplevelser.

Visst låter det intressant och spännande? Kom igen, klicka och läs mer. Vi väntar och längtar efter dig.

Byråansvarig Kalmar

Byråansvarig Kalmar

En oslipad diamant på Ölandsgatan 12 väntar på dig. Studion, kontoret, byrån – kalla det vad det du vill, är redo för Kalmar [Kiaaahlmaaaaaa] på riktigt. Och du kommer vara en viktig komponent, för att etablera, utveckla och ta Milou mot högre höjder. First we take Kalmar then we take…?

Ett erbjudande du inte får missa. En sådan här möjlighet växer inte på träd, nytt och och gammalt i ett, Milou har ju ändå funnits i 15 år. Läs mer och sök.

Backendutvecklare

Backendutvecklare

Olika tekniker och ramverk, .NET och PHP, ehandel och självbetjäning, dator och mobil. Så är det, vi begränsar oss inte. Och det vill vi inte att du heller gör. Våra förväntningar på de system och plattformar vi vill att du skapar och integrerar mot, är höga. För du är ju bäst.

Vi väntar på dig så läs vidare och hör av dig till oss. Kom igen nu, klicka så kanske det är vi som får chansen ihop.

Testare

Testare

Klicka, scrolla, öppna, stäng, swipea, pincha, skriva och radera. Om igen. Och igen. Vi söker dig som älskar att se till att allt fungerar som det ska och lite till. Du ser alla delarna i helheten och har en nästan overklig förmåga att hitta det där som kan vara knas i tjänster och produkter.

Du, klicka och läs mer om hur det är att vara Testare på Milou. Och sök till rollen - vi behöver dig.

Varumärkesstrateg

Varumärkesstrateg

Skapa varumärken, förnya varumärken, positionera dem, ta ut riktning. Göra dem snygga, effektiva, tydliga och helt unika i sitt slag. Och så paketera allt i smart kommunikation som engagerar och påverkar. Det är ett väldigt ansvar. Men ett otroligt kul ansvar.

Du kanske redan är säker på att du skall söka - bra i så fall. Annars klicka och läs mer om att vara Varumärkesstrateg på Milou. 

 

Utvecklare med tekniskt ansvar

Utvecklare med tekniskt ansvar

Utveckla skräddarsydda lösningar till våra kunder. Förvalta och vidareutveckla existerande lösningar. Sätta dig in i en kunds verksamhet, tänka kreativt och lösningsorienterat. Det gör att dina synapserna får jobba. Och visst gillar du det?

Tänka lite, föreslå en lösning, koda stabilt. Något nytt, något gammalt. Ombytligt, utmanande. Ett klick och så kanske vi hittar varandra. Kör!