Varumärkesstrateg

Smart och superengagerad varumärkesstrateg

Vem du är

Du är en generalist med specialintresse och kompetens inom varumärkesutveckling. Generalist därför att du är intresserad av nästan allt och vet hur viktigt det är att förstå helheter. Specialintresse inom varumärkesutveckling därför att du också vet att produkter och tjänster spelar noll roll om inte varumärket bakom är tydligt och mår bra.

Vi tror att du kan ha en akademisk utbildning inom nästan vad som helst men ofta är saker som marknadsföring, ekonomi, kulturvetenskap, design och liknande, saker som dyker upp bland de strateger vi umgås med. Ännu viktigare än utbildning är att du har ett par års erfarenhet av att jobba med varumärkes- och/eller affärsutveckling.

Inte nog med att du skall vara generalist-specialist - vi tror att du dessutom är bra på att med pedagogiska, engagerande och övertygande metoder, kommunicera allt det där strategiska du varit med och tagit fram.

Att du lyckas sälja in dig och dina leveranser till en massa olika människor. Och du behöver verkligen ha det där rotade intresset för allt som händer runt om i världen - kultur, politik, idrott, natur, människor - allt det där som påverkar.

 

Vad du kommer jobba med

I en del uppdrag kommer det handla om att från ingenting tillsammans med formgivare ta fram varumärken och positionera dessa. I andra uppdrag handlar det om att jobba vidare med eller helt jobba om befintliga varumärken - förändra och förflytta dem. Vad skall de stå för, hur skall de se ut, vad skall de säga, hur skall de skilja sig från alla andra - alla sådana frågor som du kommer vara en del av att besvara.

Ibland är ditt jobb mer teoretiskt med en massa analys och resonemang, ibland är det väldigt mycket mer praktiskt med textförfattande, kundpresentationer och annat. Varumärkena Milou jobbar med representerar allt från traditionell industri till digitala tjänsteföretag, från regionala startups till internationella storföretag.

 

Placeringsort: Karlskrona eller Kalmar
Omfattning: 100%
Tillsättning: Snarast möjligt


Så här söker du

Stämmer det in på dig, eller någon kanske någon du känner? Kul! Skicka ett mail med CV, gärna ett personligt brev och kanske t om en portfolio till jobb@milou.se.
Uppge gärna Varumärkesstrateg i ämnesraden.

Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Patrik Jonsson vill du veta mer om Milou som arbetsplats så hör av dig till Lotta Danielsson.

Vi tillsammans

Du kommer jobba i team med blandning av olika kompetenser, erfarenhet och bakgrund för att ta fram kreativa lösningar tillsammans med våra uppdragsgivare. Tillsammans med våra kunder skapar vi upplevelser och saker som människor behöver, använder och gillar.

Läs mer om vad det innebär att jobba på Milou

Jobba på Milou

Jobba på Milou

Under devisen ”Beautiful Experiences” knyter vi på Milou samman affärsutveckling, design och teknologi till vackra och användarvänliga lösningar som skapar mervärde och effekt hos alla våra kunder. Något vi gjort med stolthet ända sedan starten 2003.

Kanske är Milou din nya arbetsplats, kanske till och med ditt andra hem. Läs om hur vi har det med 25 människor på 470 kvadrat. 

Frontendutvecklare

Frontendutvecklare

Älska kod. Det vill vi att du skall göra. Kod som bygger användarvänliga, härliga, interaktiva, nyttiga upplevelser. Och tillsammans med andra upptäcker du varje dag nya möjligheter, andra varianter av hur du gjorde saker igår. Vacker kod för vackra upplevelser.

Visst låter det intressant och spännande? Kom igen, klicka och läs mer. Vi väntar och längtar efter dig.

Byråansvarig Kalmar

Byråansvarig Kalmar

En oslipad diamant på Ölandsgatan 12 väntar på dig. Studion, kontoret, byrån – kalla det vad det du vill, är redo för Kalmar [Kiaaahlmaaaaaa] på riktigt. Och du kommer vara en viktig komponent, för att etablera, utveckla och ta Milou mot högre höjder. First we take Kalmar then we take…?

Ett erbjudande du inte får missa. En sådan här möjlighet växer inte på träd, nytt och och gammalt i ett, Milou har ju ändå funnits i 15 år. Läs mer och sök.

Backendutvecklare

Backendutvecklare

Olika tekniker och ramverk, .NET och PHP, ehandel och självbetjäning, dator och mobil. Så är det, vi begränsar oss inte. Och det vill vi inte att du heller gör. Våra förväntningar på de system och plattformar vi vill att du skapar och integrerar mot, är höga. För du är ju bäst.

Vi väntar på dig så läs vidare och hör av dig till oss. Kom igen nu, klicka så kanske det är vi som får chansen ihop.

UX-ansvarig

UX-ansvarig

Allt utgår från upplevelsen. Det spelar ingen roll vad vi på Milou tycker eller vad vi rent objektivt har tagit fram - det är användaren av en tjänst som bestämmer. Bra, dålig, rent, stökigt, enkelt, svårt. Som UX-ansvarig skall du hålla ihop arbetet i gränslandet mellan affär-design-teknik.

Visst låter det intressant och spännande - läs mer och hör av dig så fort du bara kan. Vi vill ha dig här redan idag.

Testare

Testare

Klicka, scrolla, öppna, stäng, swipea, pincha, skriva och radera. Om igen. Och igen. Vi söker dig som älskar att se till att allt fungerar som det ska och lite till. Du ser alla delarna i helheten och har en nästan overklig förmåga att hitta det där som kan vara knas i tjänster och produkter.

Du, klicka och läs mer om hur det är att vara Testare på Milou. Och sök till rollen - vi behöver dig.

Utvecklare med tekniskt ansvar

Utvecklare med tekniskt ansvar

Utveckla skräddarsydda lösningar till våra kunder. Förvalta och vidareutveckla existerande lösningar. Sätta dig in i en kunds verksamhet, tänka kreativt och lösningsorienterat. Det gör att dina synapserna får jobba. Och visst gillar du det?

Tänka lite, föreslå en lösning, koda stabilt. Något nytt, något gammalt. Ombytligt, utmanande. Ett klick och så kanske vi hittar varandra. Kör!