Bild på tangentbord

Kommunikation, design och digitala tjänster

Vi vill skapa värde och verka för förändring. För varumärken såväl som enskilda människor. Vi tror att kreativitet, innovation och digital förmåga är vägen dit.

Vi vill att du hela tiden utvecklas, utmanar och utmanas men framför allt känner dig inspirerad och har kul. Det gör du tillsammans med dina fina arbetskamrater på Milou och alla våra spännande kunder.

Att vara en del av Milou handlar inte om var du kommer från, vem du tycker om, vad du tror på eller hur du identifierar dig – det handlar om vad du vill åstadkomma, din passion och kreativitet. Och en tro på att det är tillsammans vi når de högsta höjderna.


Om dig

Du har en relevant utbildning inom ditt expertområde och har jobbat mer än tre år inom ditt område. Vad vi vet är att du har en inneboende nyfikenhet och driv i dig. Och då vi mest jobbar med kunder som pratar och skriver på svenska, behöver du också göra det helt obehindrat och korrekt. Hur du bor spelar ingen roll men du måste räkna med att du kommer utgå från vår studio i Kalmar eller Karlskrona och att vi lägger en del på jobb tillsammans på plats.

Ort:                    Karlskrona eller Kalmar
Omfattning:      Heltid, 100%
Tillsättning:      Snarast möjligt

Ort: Karlskrona eller Kalmar
Omfattning: Heltid, 100%
Tillsättning: Snarast möjligt

Så vad söker vi?

Det är ju så väldigt svårt det här med titlar. Nästan omöjligt. "Senior quality creative research facilitator" är ingen vi just nu söker (tror vi) men vi har ändå försökt lista några som brukar dyka upp bland personer som jobbar med sådant vi jobbar med. Så se det som någon form av inspiration eller så. Och om du ser dig själv som något annat så är det såklart helt okej – så länge du jobbar med kommunikation, digitala tjänster, användarupplevelser, formgivning och liknande så tycker vi att du skall höra av dig.

#Digital strateg
#UX-designer
#Frontendutvecklare
#Full-stackutvecklare
#Tillgänglighetsexpert
#Digital designer
#Varumärkesutvecklare
#Digital planerare
#Visual designer
#UX-researcher
#Digital marknadsförare
#Marknadskoordinator
#Digital innehållsdesigner
#Art Director
#Motion designer

Så här söker du

Vi vill ha ditt CV och ett personligt brev där du beskriver vad det är som gör att du vill jobba med det du gör och varför du tänker att just Milou skulle vara intressant. Skicka in idag, vi kommer löpande att hantera ansökningar. career@milou.se.

Ha en fin sommar så hörs vi förhoppningsvis snart!

Om Milou

Milou är en strategisk och kreativ fullservicebyrå präglad av lång erfarenhet från de relationer som alltid återfinns i gränslandet mellan affärer - kommunikation - teknik. För oss innebär det att allt vi gör tar höjd för våra kunders hela situation – vi har helt enkelt en ökad medvetenhet kring att det vi gör måste ses som en del av ett större sammanhang. Varje dag skapar vi starka varumärken, smart teknisk funktionalitet, kreativ marknadsföring, användarvänlig design och effektiv digital närvaro.

Vi lever av och med devisen ”Beautiful experiences” – något som genomsyrar allt vi är och allt vi gör i vårt samarbete med kunder, leveranser, arbetssätt och sätt att vara mot varandra och världen runt om oss. Vi har haft förmånen att samarbeta med kunder från hela Sverige och stora delar av världen i snart tjugo år, där vår erfarenhet som individer i många fall sträcker sig mycket längre än så. Vi var med i den digitala barndomen och vi är med och bygger framtidens innovationer, kommunikation och lösningar - alla med olika bakgrund, historier och kompetenser där våra skillnader är vår största styrka.

Milou grundades 2003 och med studios i Karlskrona, Kalmar och Malmö, är vi idag 24 fantastiska strateger, kreatörer, projektledare, arkitekter, utvecklare och testare. Sedan 2021 är Milou en fristående del av Softhouse - en av Sveriges främsta aktörer inom agil process- och projektledning, mjukvaruutveckling och digital affärsutveckling. Tillsammans skapar verksamheterna en kraftfull och unik helhet på marknaden.

Vi erbjuder

  • Möjligheten att jobba i team med kollegorna på Milou.
  • En mix av inhouse projekt med externa uppdrag, allt efter ditt och kundens intresse. 
  • Kunskapsdelning är en stor del av vårt DNA och vi jobbar därför aktivt med kontinuerlig kompetensutveckling.
  • Vårt förmånspaket kommer inte göra dig besviken, men vi kan ta detaljer när vi ses. T.ex. har vi 30 dagars semester som standard, 5.000kr/år i friskvårdsbidrag, vinstdelning och generös rekryteringsbonus. 

    
    Läs mer om hur det är att jobba på Milou.
logo-square

Org.No: 556645-1463    Ph: +46 455 616171    hello@milou.se    career@milou.se