unsplash-image

Vi söker utvecklare – fokus backend

Vi söker dig som helst har en tvärsektoriell kompetens bred nog för att hantera både backend- och frontend. I din roll ska du vilja agera både operativt som strategiskt i våra olika kundprojekten. Vi söker dig med passion för programmering och som gärna direkt från början tar lead. Vi letar efter någon som är passionerad för webbutveckling med fokus på backend. Du har jobbat en hel del med CMS och har därmed erfarenhet och kunskap, kanske om Umbraco, Episerver eller Wordpress

Integrationer och API:er är inget främmande för dig, du skulle nog säga att det är din arena. Du är en problemlösare av rang, som tar egna initiativ och som hjälper dina kollegor i olika situationer. Du uppdaterar dig gärna och ofta kring den tekniska utvecklingen, för du är driven och vill hänga med. Och framförallt så vill du delge det till oss andra – dina kollegor på Milou.

 • Du är en kreativ och initiativtagande utvecklare som tar vara på stundande möjligheter.
 • Du är bra på att strukturera upp ditt arbete och göra prioriteringar.
 • Du gillar att arbeta i team och bidrar gärna genom att hjälpa dina kollegor och sprida kunskap.
 • Du har 2-3 års erfarenhet av backendutveckling inom webb
 • Du behärskar flytande svenska, i tal och skrift och behärskar engelska väl.

Meriterande kunskap inom:

 • Tekniker som: ASP.NET, MVC, C#, SQL, Entity Framework,
 • API-utveckling

Ort:                    Karlskrona eller Kalmar
Omfattning:      Heltid, 100%
Tillsättning:      Snarast möjligt

Ort: Karlskrona eller Kalmar
Omfattning: Heltid, 100%
Tillsättning: Snarast möjligt

Vad du kommer jobba med

Du kommer att arbeta med olika typer av projekt inom systemutveckling allt från responsiva webbar med CMS till produktutveckling. Som utvecklare ansvarar du för att den tekniska lösningen ligger i framkant. Du kommer att bringa liv genom att koppla ihop byggstenarna som ska komma att utgöra den färdiga lösningen.
Bra lösningar skapas alltid genom en laginsats. Tillsammans med projektledare, interaktionsdesigner, designers och frontendutvecklare kommer du hos oss skapa riktigt bra webbplatser, digitala tjänster och webbapplikationer. Du kommer få utbyta idéer, erfarenheter och kompetens med dina kollegor.

# Du kommer ta fram förslag och rekommendationer för den tekniska lösningen
# Du kommer jobba med integrationer och API:er
# Du kommer säkerställa tekniker och standarder
# Du kommer rådge kring CMS-val och tekniska lösningar
# Du kommer att ständigt lära dig nytt och ha kul

Så här söker du

Det är precis lika viktigt att du passar för oss, som att vi passar för dig! Tycker du att det låter intressant?
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan så fort som möjligt. Maila career@milou.se. Uppge gärna "Utvecklare" i ämnesraden.

 1. Ditt CV - så vi får en bra bild av vad du gjort fram till nu.
 2. Personligt brev – så att du får en möjlighet att presentera dig själv lite mer.
 3. Portfolio - så vi får ta del av dina tidigare arbeten.

Välkommen in med din ansökan, vi ser fram emot att läsa den!

Om Milou

Milou är en strategisk och kreativ fullservicebyrå präglad av lång erfarenhet från de relationer som alltid återfinns i gränslandet mellan affärer - kommunikation - teknik. För oss innebär det att allt vi gör tar höjd för våra kunders hela situation – vi har helt enkelt en ökad medvetenhet kring att det vi gör måste ses som en del av ett större sammanhang. Varje dag skapar vi starka varumärken, smart teknisk funktionalitet, kreativ marknadsföring, användarvänlig design och effektiv digital närvaro.

Vi lever av och med devisen ”Beautiful experiences” – något som genomsyrar allt vi är och allt vi gör i vårt samarbete med kunder, leveranser, arbetssätt och sätt att vara mot varandra och världen runt om oss. Vi har haft förmånen att samarbeta med kunder från hela Sverige och stora delar av världen i snart tjugo år, där vår erfarenhet som individer i många fall sträcker sig mycket längre än så. Vi var med i den digitala barndomen och vi är med och bygger framtidens innovationer, kommunikation och lösningar - alla med olika bakgrund, historier och kompetenser där våra skillnader är vår största styrka.

Milou grundades 2003 och med studios i Karlskrona, Kalmar och Malmö, är vi idag 24 fantastiska strateger, kreatörer, projektledare, arkitekter, utvecklare och testare. Sedan 2021 är Milou en fristående del av Softhouse - en av Sveriges främsta aktörer inom agil process- och projektledning, mjukvaruutveckling och digital affärsutveckling. Tillsammans skapar verksamheterna en kraftfull och unik helhet på marknaden.

Vi erbjuder

 • Möjligheten att jobba i team med kollegorna på Milou.
 • En mix av inhouse projekt med externa uppdrag, allt efter ditt och kundens intresse. 
 • Kunskapsdelning är en stor del av vårt DNA och vi jobbar därför aktivt med kontinuerlig kompetensutveckling.
 • Vårt förmånspaket kommer inte göra dig besviken, men vi kan ta detaljer när vi ses. T.ex. har vi 30 dagars semester som standard, 5.000kr/år i friskvårdsbidrag, vinstdelning och generös rekryteringsbonus. 

  
  Läs mer om hur det är att jobba på Milou.
logo-square

Org.No: 556645-1463    Ph: +46 455 616171    hello@milou.se    career@milou.se